Forfatter
Tittel Konditorboka: programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget
Medansvarlig
Språk
Emne
År
Noter Konditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002802nam 22004691 4500
*00130261
*008210727s2022 no ar 00mul 9
*015 $a150379297$bBokbasen AS
*019 $bl$dL
*020 $a978-82-11-04460-0$bheftet
*025 $a9788211044600
*040 $aBokbasen AS
*0410 $anobnno
*10010$aStelander, Angela$d1970-$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490960$8f
*24510$aKonditorboka$bprogramfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget$cAngela Stelander, Cathrine Nilsen, Gudrunn Berntsen, Gunvor Fiskå, Tonje Svendsen
*250 $a1. utgave
*260 $aBergen$bFagbokforlaget$c2022
*300 $a277 sider$billustrasjoner
*520 $aKonditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nob
*650 0$aBaker og konditor$1RMBAK2$2Udir$9nob
*650 0$aKonditorfaget$1RMKON3$2Udir$9nob
*650 0$aRåvare, produksjon og kvalitet$1BAK2001$2Udir$9nob
*650 0$aBransje og arbeidsliv $1BAK2002$2Udir$9nob
*650 0$aKonditorfaget$1KON3001$2Udir$9nob
*70010$aNilsen, Cathrine$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490959$8f
*70010$aBerntsen, Gudrunn$d1976-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490957$8f
*70010$aFiskå, Gunvor$d1971-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490958$8f
*70010$aSvendsen, Tonje$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490961$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening