Alta videregående skole

Konditorboka: programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Konditorboka: programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Flerspråklig
Emne
År
  • 2022
Noter
  • Konditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.
ISBN
  • 978-82-11-04460-0
Tilgjengelige
  • 5/6
Venteliste
  • 0 (0)
*00002802nam  22004691  4500
*00130261
*008210727s2022    no     ar         00mul 9
*015  $a150379297$bBokbasen AS
*019  $bl$dL
*020  $a978-82-11-04460-0$bheftet
*025  $a9788211044600
*040  $aBokbasen AS
*0410 $anobnno
*10010$aStelander, Angela$d1970-$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490960$8f
*24510$aKonditorboka$bprogramfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget$cAngela Stelander, Cathrine Nilsen, Gudrunn Berntsen, Gunvor Fiskå, Tonje Svendsen
*250  $a1. utgave
*260  $aBergen$bFagbokforlaget$c2022
*300  $a277 sider$billustrasjoner
*520  $aKonditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida.  For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka  Trygg mat, bransje og arbeidsliv  Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nob
*650 0$aBaker og konditor$1RMBAK2$2Udir$9nob
*650 0$aKonditorfaget$1RMKON3$2Udir$9nob
*650 0$aRåvare, produksjon og kvalitet$1BAK2001$2Udir$9nob
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1BAK2002$2Udir$9nob
*650 0$aKonditorfaget$1KON3001$2Udir$9nob
*70010$aNilsen, Cathrine$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490959$8f
*70010$aBerntsen, Gudrunn$d1976-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490957$8f
*70010$aFiskå, Gunvor$d1971-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490958$8f
*70010$aSvendsen, Tonje$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1642068490961$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Alta videregående skoleOppbevares på kjøkkenet
Ex2Utlånt01.03.2023Alta videregående skole 
Ex3Tilgjengelig Alta videregående skole641.5 S
Ex4Tilgjengelig Alta videregående skoleOppbevares på kjøkkenet
Ex5Tilgjengelig Alta videregående skoleOppbevares på kjøkkenet
Ex6Tilgjengelig Alta videregående skoleOppbevares på kjøkkenet