Alta videregående skole

Bakerboka: lærebok for vg2/3 bakerfaget
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bakerboka: lærebok for vg2/3 bakerfaget
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Flerspråklig
Emne
År
  • 2022
Noter
  • Bakerboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som baker, og den er skrevet etter ny læreplan fra 2021. Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i bakeriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor tilbys også disse bøkene: Konditorboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og konditorbransjens landsforening, og prosjektet har fått støtte fra utdanningsdirektoratet.
ISBN
  • 978-82-11-04457-0
Tilgjengelige
  • 1/2
Venteliste
  • 0 (0)
*00002695nam  22004571  4500
*00130262
*008210727s2022    no     ar         00mul 9
*015  $a150379298$bBokbasen AS
*019  $bl$dL
*020  $a978-82-11-04457-0$bheftet
*025  $a9788211044570
*040  $aBokbasen AS
*0410 $anobnno
*10010$aLøvaas, André$d1975-$jNO$0(NO-TrBIB)9023378$8m
*24510$aBakerboka$blærebok for vg2/3 bakerfaget$cAndré Løvaas, Erlend Løken Volden, Anne Kjersti Uhlen, Anette Moldestad
*250  $a1. utgave
*260  $aBergen$bFagbokforlaget$c2022
*300  $a319 sider$billustrasjoner
*520  $aBakerboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som baker, og den er skrevet etter ny læreplan fra 2021. Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i bakeriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor tilbys også disse bøkene: Konditorboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og konditorbransjens landsforening, og prosjektet har fått støtte fra utdanningsdirektoratet.
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nob
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RMRMF1$2Udir$9nob
*650 0$aBakerfaget$1RMBAK3$2Udir$9nob
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1BAK2002$2Udir$9nob
*650 0$aRåvare, produksjon og kvalitet$1BAK2001$2Udir$9nob
*650 0$aBakerfaget$1BAK3001$2Udir$9nob
*70010$aVolden, Erlend Løken$eforf.$0(NO-TrBIB)1642068491070$8m
*70010$aUhlen, Anne Kjersti$eforf.$0(NO-TrBIB)90532378$8f
*70010$aMoldestad, Anette$eforf.$0(NO-TrBIB)1642068434696$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Alta videregående skoleOppbevares på kjøkkenet
Ex2Utlånt01.03.2023Alta videregående skole